ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυρομαχικό υλικό, πιθανότατα παλιά οξειδωμένη νάρκη, εντόπισε λουόμενος το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή Καλλιθέας Πιερίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εύρημα εντοπίστηκε γύρω στις 17:00, σε βάθος μόλις 1,5 μέτρου και σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από την ακτή. Ο λουόμενος ενημέρωσε άμεσα τη Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, προκειμένου να επιληφθεί του περιστατικού.
Η διέλευση των σκαφών στην περιοχή πραγματοποιείται κανονικά. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκε σχετική σήμανση στο σημείο, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκαν η Υδρογραφική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και οι αρμόδιοι φορείς, ώστε να προβούν στις προβλεπόμενες ενέργειες.
Διαβάστε επίσης
Μετρό Αθήνας: Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 από Δευτέρα
Βρετανοί πεζοναύτες έκαναν ρεσάλτο σε δεξαμενόπλοιο του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μάγχη
Κύκλωμα ντόπινγκ στο Χαλάνδρι: Απολογούνται ο φαρμακοποιός και ακόμη 8 κατηγορούμενοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σταμάτησε στις 19:00 το απαγορευτικό απόπλου – Κανονικά τα δρομολόγια από Ραφήνα, Λαύριο και Πειραιά
- Η μάχη με τις πυρκαγιές από αέρος: Πλάνα από τα μέτωπα σε όλη τη χώρα – Η εικόνα από ελικόπτερο και drones (Βίντεο)
- Φωτιά τώρα στην περιοχή Λάκκα Κατσαρή στον Ασπρόπυργο
- Meteo: Με άνεμους έως και 8 μποφόρ τα ταξίδια αύριο Σάββατο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.