ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρόνια πολλά σε στελέχη και στρατεύσιμους εύχεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μέσω Twitter, για τη σημερινή Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, όπως επισημαίνει. «Με τη δική σας αφοσίωση στο καθήκον και με την ενότητα του λαού μας η Ελλάδα υπερασπίζεται την εδαφική της ακεραιότητα, τα εθνικά της συμφέροντα και το πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Αξιών της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» τονίζει στο μήνυμά του.
Με τη δική σας αφοσίωση στο καθήκον και με την ενότητα του λαού μας η Ελλάδα υπερασπίζεται την εδαφική της ακεραιότητα, τα εθνικά της συμφέροντα και το πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Αξιών της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. (2/2)
— Nikos Dendias (@NikosDendias) November 21, 2021
Στην ανάρτησή του, ο υπουργός Εξωτερικών παραθέτει φωτογραφία από τη στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Η Ελλάδα δεν θα απολέσει ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τέλος Μαΐου ξεκινά το νέο «Ανακαινίζω»
- Ο Τσίπρας και το πολιτικό σύνδρομο της Στοκχόλμης
- Οι ιταλικές φρεγάτες Bergamini, οι γαλλικές FDI, η μάχη για τα νέα υποβρύχια και η προμήθεια μεταγωγικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.