ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα 35 μαθητές στην Λάρισα να χρειαστεί να επαναλάβουν την σχολική χρονιά, εξαιτίας των γονιών τους.
Όπως φαίνεται οι γονείς αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο, μη αποδεχόμενοι το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει στις εκπαιδευτικές δομές για τον κορονοϊό .
Συγκεκριμένα πρόκειται για περίπου 10 μαθητές που ανήκουν στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση (Γυμνάσια. Λύκεια), ενώ οι υπόλοιποι 25 προέρχονται από τον χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης(Δημοτικά, Νηπιαγωγεία).
Σύμφωνα με πληροφορίες οι διευθυντές των σχολείων έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους γονείς των εν λόγω μαθητών, ενημερώνοντας τους ότι αν περάσουν τα Χριστούγεννα και τα παιδιά δεν έρθουν στο σχολείο, θα έχουν υπερβεί το όριο απουσιών και θα χάσουν την σχολική χρονιά.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πούτιν: Η Ρωσία είχε πει επανειλημμένα στο Ισραήλ ότι το Ιράν δεν έχει πρόθεση να αποκτήσει πυρηνικά όπλα
- Σέρρες: Σε ύφεση η φωτιά που καίει δάσος στο Κεφαλοχώρι
- Κικίλιας από Κω: Η Κως φυλάει Θερμοπύλες – Ξεκινάμε το έργο της νέας Πύλης Σένγκεν
- Πρόταση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για τις συμπεριφορές δικηγόρων
