ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανδρέας Αθανασόπουλος (Olympia): Μόνο με μπαταρίες θα μειωθεί το ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας – Εμπόδιο ο ΔΕΔΔΗΕ
Σε τμήματα των περιοχών Νέα Μάκρη, Ασπρόπυργο και Οινόφυτα καθώς και σε επτά οικισμούς στην Εύβοια εντοπίζονται αυτήν την ώρα οι διακοπές ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας.
Στις περιοχές της Αττικής συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών στις 3 γραμμές που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.
Στην Κεντρική Εύβοια παραμένουν εκτός λειτουργίας έξι οικισμοί του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων και αναμένεται πολύ σύντομα η αποκατάσταση του δικτύου. Το ίδιο ισχύει και για το χωριό Τρούπη στη Βόρεια Εύβοια.
Ο ΔΕΔΔΗΕ επαναλαμβάνει ότι όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 8004004000 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).
Διαβάστε επίσης:
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Συνεχίζονται οι μεταβολές-τροποποιήσεις δρομολογίων σε λεωφορειακές γραμμές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναλλαγή-μυστήριο της Superbet: Γιατί Καλαμβόκης, Νίκας, Στρογγυλός δεν έχουν ανακοινώσει το κόστος της εξαγοράς της Exoplay
- MSC: Δημιουργεί νέα διαδρομή Ευρώπη – Κόλπου και παρακάμπτει το Ορμούζ
- Economist: Παγκόσμιος «πόλεμος λιμανιών» με επίκεντρο τον Πειραιά και την Ελευσίνα – Στο παιχνίδι ΗΠΑ, Κίνα και μεγάλες επενδύσεις logistics
- Wall Street: Τι σημαίνει το ράλι κερδών σε Big Tech και τράπεζες παρά την αναταραχή στο πετρέλαιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.