• Κοινωνία

    Cyprus Airways: Επανεκκινεί τις πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα


    Η κυπριακή εταιρεία Cyprus Airways έχοντας στόχο την υποστήριξη της προσπάθειας ανάκαμψης του τουρισμού, ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των πτήσεών της προς την Θεσσαλονίκη.

    Επιπλέον, η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις από Κύπρο προς Ελλάδα και προς το Ηράκλειο, την Πρέβεζα και τη Σκιάθο.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι συνδέσεις με τα παραπάνω αεροδρόμια θα είναι: Θεσσαλονίκη κάθε Τρίτη και Σάββατο, Ηράκλειο κάθε Πέμπτη και Κυριακή, Πρέβεζα κάθε Τετάρτη και Σκιάθο κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

    Ο CΟO της Cyprus Airways, Γιώργος Μαυρόκωστας, δήλωσε: “Αναγνωρίζουμε το δυνατό δεσμό που υπάρχει μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και η αεροπορική σύνδεση των δύο χωρών αποτελεί πάντοτε σημαντικό μέρος του πτητικού μας προγράμματος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που και πάλι εντάσσουμε τη Θεσσαλονίκη στους προορισμούς μας. Ευχαριστούμε τη Fraport Greece για τη στήριξη και την άψογη συνεργασία”.

    Ο Γιώργος Βήλος, γενικός διευθυντής Ανάπτυξης, Fraport Greece, δήλωσε: “Καλωσορίζουμε την επανεκκίνηση των πτήσεων της Cyprus Airways στην Ελλάδα και τα αεροδρόμια της Fraport Greece. Η Cyprus Airways είναι ένας στρατηγικός συνεργάτης για εμάς με μακρόχρονη και δυνατή παρουσία στην ελληνική αγορά.

    Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για όλους και η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα προϋποθέτει στενή συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των εταιριών με κοινό όραμα και στόχους. Η Fraport Greece θα συνεχίσει να υποστηρίζει την αναπτυξιακή πορεία της Cyprus Airways προσφέροντας ένα άρτιο επιχειρησιακό περιβάλλον και μια στενή και συνεπή συνεργασία σε όλους τους τομείς”.

    Διαβάστε ακόμα:

    Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν τα έργα σύνδεσης του ΟΛΘ με ΠΑΘΕ και Εγνατία Οδό

    Γιώργος Βήλος (Fraport) στο mononews: «Αυξημένη ζήτηση για το φετινό καλοκαίρι»

    Κυριάκος Μητσοτάκης: «Να ταξιδεύουμε όλο και πιο ψηλά τη χώρα, χωρίς να πετάμε στα σύννεφα»-Εγκαινιάστηκαν τα 14 νέα αεροδρόμια της Fraport

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ