ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κάτω από δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας άρχισε πριν από λίγο στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας η δίκη σε 2ο βαθμό της Χρυσής Αυγής.
Οι Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Αντώνης Γρέγος είναι οι μόνοι από τους 18 καταδικασθέντες πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής που εμφανίστηκαν στο δικαστήριο ενώ από τους συνολικά 26 πρωτόδικα καταδικασθέντες που βρίσκονται στη φυλακή, μόνο οι 7 προσήλθαν για να καθίσουν στο εδώλιο.
«Θέλουμε το ίδιο αποτέλεσμα όπως πρωτόδικα. Καταδίκη», δήλωσε η μητέρα του Παύλου Φύσσα με τον καταδικασμένο σε ισόβια για τη δολοφονία του γιου της Γιώργο Ρουπακιά να απουσιάζει από το δικαστήριο.
Η ακροαματική διαδικασία διεκόπη για λίγη ώρα καθώς απουσιάζουν πολλοί δικηγόροι. Λόγων των συγκεντρώσεων έξω από το Εφετείο, των μέτρων της αστυνομίας και το κλείσιμο των γύρω δρόμων, η προσέλευση είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Διαβάστε επίσης
Ποινή κάθειρξής 13 ετών για τον προπονητή ιστιοπλοΐας
Novartis: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο των Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Υόρκη: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας εν αναμονή των ηγετών – Δευτέρα απόγευμα η άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Απέτισε φόρο τιμής στον Τσάρλι Κερκ – Η χήρα του ακτιβιστή συγχωρεί τον δολοφόνο
- Καιρός: Υποχωρούν οι άνεμοι – Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος
- Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος – Προβληματισμένος ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας
