ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για ένα τετράχρονο αγοράκι από τα Χανιά το οποίο το βράδυ της Τρίτης έπεσε από τοιχίο και τραυματίστηκε στο κεφάλι.
Το μικρό παιδί διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου μετά την αρχική ιατρική αντιμετώπιση των κρανιεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Η διακομιδή έγινε στις 23:30 το βράδυ της Τρίτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το αγοράκι διασωληνωμένο σε καταστολή, και άμεσα εισήχθη στην ΜΕΘ παίδων του ΠΑΓΝΗ.
Όπως είπε στο Flashnews, ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης έγιναν οι αναγκαίες απεικονιστικές εξετάσεις και με τους γιατρούς να θεωρούν πως οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας και της αντιμετώπισης των τραυμάτων του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Τουρκία βάζει στο στόχαστρο το Spotify για «προσβλητικό περιεχόμενο»
- Η Χαμάς θετική στην αμερικανική πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
- Συνελήφθη 66χρονος για απάτες με πωλήσεις οχημάτων – Εξιχνιάστηκαν 13 περιπτώσεις
- Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο σε Αττική και Εύβοια – 47 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα
