ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκδόθηκε απόφαση από τη Διεύθυνση Βιομηχανικών Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Ανάπτυξης
Έκλεισε η εταιρεία η οποία πιστοποιεί τα λούνα παρκ όλης της βόρειας Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένου του μοιραίου λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης.
Όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης 12/9 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» στις 10 Σεπτεμβρίου εκδόθηκε απόφαση από τη Διεύθυνση Βιομηχανικών Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Ανάπτυξης, η οποία αναφέρει πως αποφασίστηκε η αναστολή της δραστηριοποίησης της εταιρείας που έδινε πιστοποίηση στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική.
Η εν λόγω εταιρεία, φαίνεται να έδινε πιστοποιήσεις στο συγκεκριμένο λούνα παρκ ενώ ο πατέρας του ιδιοκτήτη ήταν αυτός που φαίνεται να υπέγραψε τι 5 υπεύθυνες δηλώσεις τον Μάιο για την καταλληλόλητα των παιχνιδιών.
Διαβάστε επίσης
ΕΚΤ: Σε μείωση των επιτοκίων της αναμένεται να προχωρήσει σήμερα – Τα οφέλη για τους δανειολήπτες
Σχολή Μωραΐτη: Τι σημαίνει η συνεργασία με την Inspired – Η επιστολή προς τους γονείς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Christina O: Το πλωτό παλάτι του Ωνάση — Ιστορίες, θρύλοι και αναβιώσεις
- Γιατί βούτηξαν ΟΠΑΠ και τράπεζες, όλο το hot παρασκήνιο με την Metlen, o καπνός στο ΕΒΕΑ, η έκπληξη του Μάκη Σκλαβενίτη, που πήγε ο Παμπούκης, οι νέες business του Βαφειά και ένα QUIZ για το διαζύγιο επιχειρηματία
- Κωστέας – Γείτονας: Πώς θα είναι το πρώτο ιδιωτικό σχολείο που ανοίγει στο Ελληνικό το 2028
- Ο κλάδος των 1,7 τρισ. που απευθύνεται σε γυναίκες και κυβερνάται από άντρες δεν ξέρει τι θέλει
