Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης κοντά σε parking στην περιοχή Λιβάρι στη Βουρβουρού Χαλκιδικής

Για προληπτικούς λόγους, εστάλη στους κατοίκους μήνυμα του 112, το οποίο γράφει «Αν βρίσκεστε στην περιοχή απομακρυνθείτε προς Νικήτη, ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

1

Στο σημείο επιχειρούν 65 πυροσβέστες, με 2 ομάδες πεζοπόρων και 20 οχήματα, ενώ από αέρος 8 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο κάνουν ρίψεις νερού. Στην κατάσβεση συνδράμουν και εθελοντές πυρσοβέστες.

Σημειώνεται πως οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη και με τους ισχυρούς βόρειους ανέμους που πνέουν στο σημείο και δυσχαιρένουν το έργο της κατάσβεσης.

 

Διαβάστε επίσης 

Δολοφονία Γρίβα: «Αυτός είναι ο φονιάς, ήταν πανούργος και ήθελε να είναι χειριστικός» κατέθεσε ο πατέρας της Κυριακής

Πρεμιέρα το Σάββατο 5/7 για την πιλοτική λειτουργία 24ωρου μετρό, τραμ και λεωφορείων – Ποιες γραμμές αφορά

ΚΥΣΕΑ: Να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός από την ανατολική Λιβύη προς την Κρήτη