• Κοινωνία

    Μπακογιάννης: ΕΔΕ στη Δημοτική Αστυνομία μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

    • NewsRoom
    Κώστας Μπακογιάννης

    Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων


    Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας στο Tik Tok.

    Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακογιάννης, μετά το περιστατικό που περιέγραψε η νεαρή Δήμητρα Λιαράκου για τη σκηνή που βίωσε κατά την επίσκεψή της στο κτήριο της Δημοτικής Αστυνομίας στη Αγίου Κωνστναντίνου, έδωσε άμεσα εντολή για διενέργεια ΕΔΕ.

    Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή γυναίκα επισκέφθηκε το κτήριο της Δημοτικής Αστυνομίας για να πληρώσει μία κλήση που είχε λάβει για παράβαση.

    Τότε, οι τρεις αστυνομικοί αν και φάνηκε να προθυμοποιούνται να την βοηθήσουν, της πρότειναν λίγο αργότερα να την συνοδεύσουν σε φωτοτυπείο λόγω της «επικινδυνότητας της περιοχής», παρόλο που ήταν πρωί και δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος.

     

    @dimitra_liarakou 🐖 #foryoupage #mpesfypgamw #pageforyou ♬ πρωτότυπος ήχος – Dimitra Liarakou🦋

     

    Όπως περιγράφει η κ. Λιαράκου «μου είπαν θες να σε πάω; Είναι επικίνδυνα τέτοια ώρα στην Αγίου Κωνσταντίνου. Ήταν πρωί. ΕΙΝΑΙ πρωί. Άλλος έλεγε “έλα συνόδευσε την κούκλα, πήγαινε την κοπέλα, πήγαινε την εσύ κλπ”».

    Όταν  η ίδια συνηδειτοποίησε ότι πρέπει να βρει το έγγραφο της ασφάλειας του αυτοκινήτου ηλεκτρονικά, τότε οι τρεις άνδρες συνέχισαν να την παρενοχλούν, με τον έναν από τους τρεις να της προτείνει να πάνε σπίτι του για να «βρουν μαζί την ασφάλεια». Στο περιστατικό αυτό, όπως συνεχίζει την περιγραφή της η νεαρή κοπέλα, με δάκρυα στα μάτια καταγγέλει πως «ο άλλος χασκογελούσε δίπλα του. Έλεγα ξανά και ξανά ότι θέλω να βρούμε την ασφάλεια και εκείνοι μου έλεγαν “τι μπορείς να κάνεις εσύ για εμένα αν σου βρω την ασφάλεια;”», είπε.

    «Ένιωσα ότι με υποτιμάνε τόσο πολύ… Σηκώθηκα και έφυγα. Ήταν τρεις άντρες, όπου και οι τρεις – με συγχωρείτε για την έκφραση – με κ…ζανε. Γενικά έχω πολύ δυνατή προσωπικότητα. Και θα μπορούσα να μην έχω. Ο μόνος λόγος που είμαι έτσι είναι γιατί όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ πού σκατά ζω. Νιώθω ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άντρας πώς νιώθω αυτή τη στιγμή», είπε η νεαρή γυναίκα μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

    Διαβάστε επίσης:

    Helleniq Energy: Τα ποσοστά του ομίλου Λάτση και του ΤΑΙΠΕΔ μετά το placement

    Κασσελάκης: Αδιανόητο να είναι κυβερνητικά ελεγχόμενο το ΚΕΘΕΑ

    Trastor: Απέκτησε χώρους γραφείων έναντι €20,4 εκατ. στη Λ. Μεσογείων



    ΣΧΟΛΙΑ