ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη νέα, ειδικά διαμορφωμένη, για να είναι πλήρως προσβάσιμη και άκρως φιλική στη χρήση της από άτομα με αναπηρία, ψηφιακή πλατφόρμα prosvasis.oaed.gr, θα παρουσιάσει αύριο, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, στις 13:30, στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών του ΟΑΕΔ (Λεωφ. Γαλατσίου 19), ο διοικητής του Οργανισμού, Σπύρος Πρωτοψάλτης.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο υπουργός Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κ. Χατζηδάκης, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δ. Μιχαηλίδου, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γ. Σταμάτης, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Σ. Κυμπουρόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Με ‘Αλλα Μάτια» και τακτικός εκπρόσωπος της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης στην Ελλάδα, Ε. Αυγουλάς.
Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη για τα ΑμεΑ ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΑΕΔ είναι η πρώτη στην Ελλάδα που σχεδιάστηκε με βάση το πλέον σύγχρονο πρότυπο προσβασιμότητας (WCAG 2.1 AAA) και υλοποιήθηκε, σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους αναγνωρισμένους διεθνώς κανόνες.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΟΑΕΔ: Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης της Google
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα