ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Περιστέρης: Η Αττική χρειάζεται νέα έργα για το κυκλοφοριακό – Σε εξέλιξη επενδύσεις €5 δισ.
Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται αυτή την ώρα στην Αττική Οδό λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού.
Όπως επισημαίνει στο μήνυμά της η Αττική Οδός: «Ακινητοποιημένο φορτηγό μετά την έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα, . Αναμένονται καθυστερήσεις, Κλειστή η έξοδος για Λαμία».
Ακινητοποιημένο φορτηγό στην έξοδο για Λαμία.
Αναμένονται καθυστερήσεις. https://t.co/swTvEdoShX— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) July 30, 2025
Διαβάστε επίσης:
Υπο έλεγχο η φωτιά στην Δεσκάτη Γρεβενών
Πρωτοψάλτης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Σοβαρές παρατυπίες στην βιολογική γεωργία – Η ώρα της κάθαρσης έφτασε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: To Brent έπεσε κάτω από τα $76 το βαρέλι – Σε επίπεδα προ πολέμου
- Μητσοτάκης σε Τασούλα για νόμο Κατσέλη: Η κυβέρνηση στέλνει μήνυμα ασφάλειας σε όλους τους συνεπείς δανειολήπτες
- Σεισμός στην Κάρπαθο μεγέθους 5,1 Ρίχτερ
- Politico: Η Ελλάδα μεταξύ χωρών που εξετάζουν να στέλνουν σε Ρουάντα και Ουζμπεκιστάν όσους απορρίπτεται η αίτηση ασύλου τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.