• Κοινωνία

    Αστυνομική επιχείρηση για σίριαλ στο Κορωπί: Ο τηλεστάρ ζωγράφος, μία πολυπολιτισμική οικογένεια και μια φυτεία κάνναβης…

    • NewsRoom
    ΕΛΑΣ: Αύριο απαγορεύονται οι υπαίθριες συναθροίσεις λόγω της διάσκεψης EuroMed9

    ΕΛ.ΑΣ


    Πρόκειται για μια υπόθεση που τα έχει όλα: έναν καλλιτέχνη, ζωγράφο, με παρουσία στην τηλεόραση, με σύζυγο αγιογράφο, γιο σεφ στο Λονδίνο, αλλά και… ναρκωτικά. Τα οποία, όπως λέει ο ίδιος, προορίζονταν «για προσωπική χρήση και θεραπευτικούς λόγους», γιατί έχει… υψηλή αρτηριακή πίεση!

    Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ο 61χρονος καλλιτέχνης, μιλώντας στο protothema.gr: «Έβαλα κάποια δενδρύλλια να καλλιεργήσω κάνναβη αποκλειστικά για προσωπική χρήση και για θεραπευτικούς λόγους γιατί έχω υψηλή αρτηριακή πίεση. Ήταν λάθος μου… Κάποιος με κάρφωσε και ήρθαν οι αστυνομικοί στο σπίτι μου και τα βρήκαν…».

    Όπως αποκαλύπτει, όμως, το ίδιο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής έχουν διαφορετική άποψη, καθώς στο χώρο του σπιτιού δεν βρέθηκαν μόνο 282 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους άνω του 1,5 μέτρου το καθένα, άλλα και σχεδόν 15 κιλά αποξηραμένης κάνναβη και ζυγαριές ακριβείας.

    Εκείνο που κινητοποίησε αρχικά την Αστυνομία ήταν μία πληροφορία που έφθασε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και έκανε λόγο για μια μεγάλη καλλιέργεια ινδικής κάνναβης στην περιοχή του Κορωπίου.

    Από τις έρευνες κατέληξαν σε ένα οικόπεδο, το οποίο ανήκει σε έναν Αυστριακό υπήκοο στην περιοχή του Κορωπίου μέσα στο οποίο υπήρχε μια ισόγεια μονοκατοικία. Έτσι, το πρωί της περασμένης Πέμπτης αποφασίζουν να εισβάλουν στο κτήριο και να περάσουν χειροπέδες στον 61χρονο ζωγράφο, την 66χρονη Ιταλίδα σύζυγο του και τον 40χρονο γιο του, καρπό από τον πρώτο του γάμο.

    «Αισθάνομαι συγκλονισμένος και ενοχές που ενέπλεξα στην υπόθεση αυτή άδικα την αγαπημένη μου σύζυγο και τον γιό μου, που ευτυχώς αφέθηκε ελεύθερος από την ανακρίτρια. Η μόνη τους εμπλοκή στην υπόθεσή μου είναι η συγγένειά μας και τίποτα άλλο», λέει ο ίδιος πριν πάρει τον δρόμο για τον Κορυδαλλό.



    ΣΧΟΛΙΑ