• Κοινωνία

    Ασπρόπυργος: Έσβησε η φωτιά στην Polyeco με τα τοξικά απόβλητα – Μήνυμα από το 112(Upd)

    • NewsRoom


    Έσβησε λίγο πριν από τις 17:00 η φωτιά  που ξέσπασε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης στην επιχείρηση διαχείρισης αποβλήτων Polyeco στον Ασπρόπυργο.

    Η πυροσβεστική ενημερώθηκε για το περιστατικό γύρω στις 15:30, ενώ στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν για την κατάσβεση 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ενώ μεταβαίνει ειδικό όχημα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ..

    Οι φλόγες έκαιγαν κοντά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου και για τον σκοπό αυτό, οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες να οριοθετήσουν και να περιορίσουν τη φωτιά κάτι που επετεύχθη λίγο πριν από τις 17:00.

    Γύρω στις 4 εστάλη και μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να κλείσουν τα παράθυρα των σπιτιών τους και να μείνουν μακριά από υαλοπίνακες.

    Η ανακοίνωση της POLYECO

    «Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, στις 15:30 ξέσπασε πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις εγκαταστάσεις της POLYECO στον Ασπρόπυργο Αττικής.

    Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στο σημείο καθώς και το σύστημα πυρασφάλειας της εταιρείας.

    Από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.»

    Διαβάστε επίσης

    Ποινική δίωξη εις βάρος του 27χρονου για τον εμπρησμό στη Real

    Δόμνα Μιχαηλίδου: Από αύριο πιάνει δουλειά η νέα διοίκηση της «Κιβωτού»

    Κολωνός: Ελεύθερος με περιοριστικους όρους ο 39χρονος



    ΣΧΟΛΙΑ