ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την κατά απόλυτη προτεραιότητα διερεύνηση ανοιχτών υποθέσεων ντόπινγκ και παράνομων στοιχημάτων ζητά η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τους αθλητικούς εισαγγελείς Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης.
Ο εποπτεύων σε θέματα αθλητισμού αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Γιώργος Οικονόμου, απέστειλε την παραγγελία του στους αρμόδιους εισαγγελείς που χειρίζονται δικογραφίες, σχετιζόμενες κυρίως με τη Super League 2.
Ο κ. Οικονόμου επιπλέον παρήγγειλε στους αθλητικούς εισαγγελείς να διαβιβάζουν τις δικογραφίες στην επιτροπή πειθαρχικού ελέγχου της ΕΠΟ ώστε, όπου προκύπτουν, να αποδίδονται άμεσα και πειθαρχικές κυρώσεις.
Διαβάστε επίσης:
Πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας μέσω του gov.gr
Παπαστεργίου: Νέο ραντεβού στην Αστυνομία για τον προσωπικό αριθμό στις ταυτότητες
Hellenic Train: Επανέρχεται ο Οδοντωτός – Ποια δρομολόγια λεωφορείων τροποποιούνται
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Λυμπουσάκης: Ισορροπημένο στην πραγματικότητα ο κανονισμός του ΟΛΠ για τα ρυμουλκά
- Κορυφαία Πανεπιστήμια «θύματα» κυβερνοεπίθεσης: Χάκερ «χτύπησαν» σημαντική διαδικτυακή πύλη για τους φοιτητές
- Αεροπορικά καύσιμα: Χρήση αμερικανικού Jet A αναμένεται να επιτρέψει η ΕΕ – Πώς θα παρέμβει στις τιμές εισιτηρίων
- Μεγάλη μείωση κατά 30,5% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου τον Μάρτιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.