ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προβληματισμό έχει προκαλέσει η χαμηλή προσέλευση των νέων στα εκλογικά τμήματα της Αργολίδας.
Μέχρι στιγμής ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχουν δημιουργηθεί στην εκλογική διαδικασία, ενώ οι ηλικιωμένοι κυρίως προσήλθαν στις κάλπες νωρίς το πρωί πριν ανέβει η θερμοκρασία.
Σε αντίθεση όμως οι παραλίες είναι γεμάτες από κόσμο που δείχνει πως οι εκλογείς ή θα προσέλθουν αργότερα και πιθανόν τις απογευματινές ώρες στις κάλπες, ή θα απέχουν από τις εκλογές, ίσως των κρισιμότερων από την εποχή που ξέσπασε η οικονομική κρίση που μας οδήγησε στα μνημόνια.
Υπενθυμίζεται, ότι οι κάλπες κλείνουν στις 7 το απόγευμα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Ανάκαμψη πάνω από τα 3.900 δολάρια μετά τη βουτιά σε χαμηλό έτους
- Σωσίβιο από τη ΔΕΗ: Το φθηνότερο πράσινο …είναι το νέο μπλε στα 13 λεπτά- Στα 312 ευρώ σήμερα η χονδρεμπορική
- Μίλαν και Ίντερ: Συμφωνία 650 εκατ. ευρώ με την Generali για νέο γήπεδο αξίας 2,3 δισ. ευρώ που αλλάζει το Μιλάνο
- Λίθιο: Η Citi μειώνει τις τιμές-στόχους – Ανησυχίες για τη ζήτηση μπαταριών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.