ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κεκλεισμένων των θυρών καταθέτει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η νεαρή γυναίκα που κατήγγειλε ότι από τα 11 μέχρι τα 14 της χρόνια βιαζόταν από τον προπονητή της, στην ιστιοπλοΐα.
Η δίκη του 39χρονου άρχισε τελικά σήμερα, με τον κατηγορούμενο να κλαίει ασταμάτητα ακούγοντας, το πρωί τον εισαγγελέα να του απαγγέλλει κατηγορίες για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση σε ασέλγεια.
Αυτή τη φορά ο προπονητής δεν απάντησε ο ίδιος (όπως στην πρόσφατη αναβολή της δίκης του) στο βαρύ κατηγορητήριο αλλά ο δικηγόρος του Θεόδωρος Μαντάς: «Για την πράξη του βιασμού διατυπώνει ισχυρισμό πλήρους άρνησης της κατηγορίας. Ομολογεί πλήρως τις άλλες δύο πράξεις, τις γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και κατάχρηση ανηλίκου στα πλαίσια των 12-14 ετών, ακριβώς όπως αποδίδεται η κατηγορία. Με σαφή γνώση της ηλικίας».
Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε πέρυσι τον προπονητή της παίρνοντας θάρρος από τις προσωπικές αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου. Στο πλευρό της έχει και σήμερα τους γονείς της.
Διαβάστε επίσης:
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ατάραχος στο εδώλιο – Διεκόπη για τις 12 Απριλίου η δίκη
Πάτρα: Εντολή να ανοίξει ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το τάμπλετ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Μετά το «ο πόλεμος είναι κοντά να ολοκληρωθεί» στο…. «θα συνεχίσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί πλήρως»
- ΕΟΔΥ: Τι λέει ο Χ. Χατζηχριστοδούλου στο Mononews – Η τοποθέτηση του Ά. Γεωργιάδη και το θρίλερ της επόμενης μέρας
- Τα αγρίμια, οι γονείς και μια γραμμή βοήθειας
- Γιώργος Λάνθιμος: Η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του στη Στέγη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.