• Κοινωνία

    Απολύθηκε πρύτανης Πανεπιστημίου γιατί δημοσίευσε πορνογραφικό βίντεο με τη σύζυγό του

    • NewsRoom


    Η απόλυση του πρύτανη του Πανεπιστημίου στο Ουισκόνσιν έγινε για μια… απίστευτη αιτία. Ο… απρόσεκτος πρύτανης ανέβασε βίντεο πορνό στο οποίο συμμετείχε και η σύζυγός του! Το Συμβούλιο των Πανεπιστημίων του Ουισκόνσιν αποφάσισε ομόφωνα να απολύσει τον επί σειρά ετών Πρύτανη του Πανεπιστημίου Λα Κρος, Τζο Γκόου, επικαλούμενο την «απεχθή» συμπεριφορά του.

    Η απόλυση ήρθε αφού ο Δρ. Γκόου βιντεοσκόπησε τις ερωτικές περιπτύξεις του με τη γυναίκα του και τις ανέβασε στο διαδίκτυο. Είναι ο ίδιος που είχε πληρώσει πορνοστάρ 5.000 δολάρια για να μιλήσει στους φοιτητές.

    Ο Γκόου – ο δεύτερος μακροβιότερος πρύτανης του Λα Κρος – εμφανίζεται σε διάφορα βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο με τη σύζυγό του, Κάρμεν Γουίλσον, χρησιμοποιώντας το «Sexy Happy Couple» ως το όνομα του δημόσιου λογαριασμού τους.

    Οι ταινίες, στις οποίες μερικές φορές εμφανίζονται γνωστοί αστέρες του πορνό, έχουν ανέβει σε ιστότοπους όπως το OnlyFans και το Pornhub.

    Ως μόνιμο μέλος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) που έχει υπηρετήσει από τη θέση του Πρύτανη από το 2007, ο Γκόου θα τεθεί σε διοικητική άδεια μετ’ αποδοχών. Ωστόσο, ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου είπε ότι υπέβαλε καταγγελία το βράδυ της Τετάρτης στην προσωρινή Πρύτανη Μπέτσι Μόργκαν ζητώντας να επανεξεταστεί το καθεστώς του Γκόου ως μόνιμο μέλος ΔΕΠ.

    Τι απαντά ο Πρύτανης

    Ο Πρύτανης ισχυρίστηκε ότι παρόλο που το πρόσωπό του εμφανιζόταν στα βίντεο, δεν αποκάλυψε ποτέ οποιεσδήποτε διασυνδέσεις με την έγκριτη πανεπιστημιακή του θέση.

    «Δεν λέγεται τίποτα για το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν. Δεν λέγεται τίποτα για τον Πρύτανη (στα βίντεο)», είπε ο Γκόου στη Milwaukee Journal Sentinel μετά την απόλυσή του. Ακόμη ανέφερε πώς πίστευε ότι το συμβούλιο θα ήταν πιο κατανοητό, δεδομένης της αυξημένης ζήτησης σε θέματα με ελεύθερη ομιλία στο σύστημα UW.

    Επισήμανε ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν σχολικοί πόροι για τη δημιουργία του περιεχομένου, το οποίο διερευνά τη συναινετική σεξουαλικότητα των ενηλίκων και εμπίπτει στο δικαίωμά του στην ελευθερία του λόγου σύμφωνα με την Πρώτη Τροποποίηση.

    Ο Γκόου ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν ήρθε κανένα μέλος του Πανεπιστημίου σε επαφή μαζί του πριν από τη απόφαση της Τετάρτης και αναρωτήθηκε εάν το διοικητικό συμβούλιο έχει προχωρήσει τη δέουσα διαδικασία.

    Διαβάστε επίσης:

    Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο για τα τελευταία ψώνια του χρόνου – Ανοιχτά τα καταστήματα και την Κυριακή

    Βόλος: Πέθανε γνωστό μοντέλο και ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς



    ΣΧΟΛΙΑ