ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια από τις κρίσιμες πολιτείες για το αποτέλεσμα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών είναι το Ουισκόνσιν, όπου σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία προηγείται ελαφρά ο Τζο Μπάιντεν.
Το Ουισκόνσιν δίνει δέκα εκλέκτορες. Όσο συνεχίζεται η καταμέτρηση ο Ντόναλντ Τραμπ κλείνει την ψαλίδα.
Το Μιλγουόκι, όμως, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης, ψήφισε Μπάιντεν.
Θα πρέπει στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι το Μιλγουόκι ήταν μία από τις πρώτες πόλεις, οι κάτοικοι των οποίων βγήκαν στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική βία κατά των Αφροαμερικανών, με τους παίκτες τον Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πρωτοστατούν στο κίνημα.
Κάτι ανάλογο είχαν κάνει και εντός παρκέ, ζητώντας στην ουσία πολιτική αλλαγή, όταν αρνήθηκαν να κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο για μία από τις αναμετρήσεις των πλέι οφ κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Daily Mail: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ μεταφέρθηκε για χειρουργείο στη Μόσχα, επικαλούμενη κουβεϊτιανά ΜΜΕ
- Νετανιάχου: Χλευάζει ψευδείς ειδήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρουν ότι είναι νεκρός
- Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Τα αποθέματα πετρελαίου έκτακτης ανάγκης «σύντομα θα αρχίσουν να ρέουν»
- Αναλυτές για Aegean Airlines: Δυνατές επιδόσεις και ανθεκτικότητα παρά τις γεωπολιτικές εντάσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.