ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κανονικά τα δρομολόγια
Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια στη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης-Αλεξανδρούπολης, μετά την διακοπή τους, λόγω προβλημάτων από τη σφοδρή κακοκαιρία που «χτύπησε» την βόρεια Ελλάδα, τις βραδινές ώρες της Τετάρτης.
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα υποδομής στη σιδηροδρομική γραμμή Ξάνθης-Αλεξανδρούπολης, εξαιτίας της πλημμύρας από την έντονη βροχόπτωση.
Νωρίτερα, η κυκλοφορία αμαξοστοιχιών στο τμήμα Φλώρινας-Θεσσαλονίκης ανεστάλη, με εντολή του διαχειριστή υποδομής του ΟΣΕ μέχρι νεοτέρας εξαιτίας πτώσης δέντρων στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Φλώρινας-Θεσσαλονίκης.
Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα υποδομής μεταξύ Ξάνθης – Αλεξανδρούπολης. Κανονικά τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.
— Hellenic Train (@HellenicTrain) July 11, 2019
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.