• Κοινωνία

    Αποκαλύψεις για την ομηρία Γαλλίδας στην Λαμία: «Θα είσαι για πάντα σκλάβα μου»

    • NewsRoom
    Ασέλγεια


    Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Λαμία θα περάσουν ξανά σήμερα, Τρίτη, ο 34χρονος άνδρας που κατηγορείται πως κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι του μια 40χρονη Γαλλίδα αλλά και 24χρονη φίλη του, με την οποία συζεί. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 34χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της αρπαγής, ενώ η 24χρονη θα κληθεί να απολογηθεί κατηγορούμενη για υπόθαλψη εγκληματία.

    «Καλώς ήρθες στη φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου»

    Η 40χρονη Γαλλίδα καταγγέλλει πως πέρασε εφιαλτικές στιγμές στο σπίτι του 34χρονου από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μέχρι και το πρωί του Σαββάτου οπότε οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο δίνοντας τέλος στην περιπέτειά της. Σύμφωνα με την ίδια, ο κατηγορούμενος όταν από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Λιανοκλαδίου, όπου την παρέλαβε, έφτασαν στο σπίτι του στο κέντρο της Λαμίας, την έδεσε, την φίμωσε, την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο και της είπε «Καλώς ήρθες στη φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου».

    Ομηρία ή ερωτικό παιχνίδι;

    Τα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχουν και ορισμένα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση, όπως το γεγονός ότι για κάποιες ώρες η 40χρονη δεν ήταν δεμένη και το πώς σε μία περίπτωση αρπαγής, ο φερόμενος ως απαγωγέας δεν είχε εξαφανίσει το κινητό τηλέφωνο του θύματος, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταφέρει να επικοινωνήσει με την κόρη της και μία φίλη της στη Γαλλία για περισσότερες από μία φορά.

    Το κινητό τηλέφωνο ήταν και που «πρόδωσε» τη διεύθυνση του σπιτιού του 34χρονου και διευκόλυνε πολύ το έργο της αστυνομίας. Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Δημήτρης Κρούπης δήλωσε πως υπάρχουν στοιχεία που θα αποδείξουν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για ερωτικό παιχνίδι μεταξύ δύο συντρόφων, τονίζοντας πως η Γαλλίδα είχε φιλοξενηθεί ξανά στο σπίτι του 34χρονου τον Σεπτέμβριο του 2016, για μία εβδομάδα.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως στην Ασφάλεια Λαμίας έχουν μιλήσει δύο ακόμη γυναίκες για τα όσα τις είχε υποχρεώσει να κάνουν μαζί του ο 34χρονος. Οι περιγραφές μάλιστα δεν περιορίζονται στο ερωτικό κομμάτι και σε ενδεχόμενες προχωρημένες σεξουαλικές προτιμήσεις, αλλά στο γεγονός ότι έγιναν πράγματα παρά τη θέλησή τους, καθώς υπήρξαν κι εκείνες «όμηροι» του 34χρονου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λαμία: Στα δικαστήρια ο 34χρονος για την ομηρία της Γαλλίδας (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στη Λαμία: Κρατούσε Γαλλίδα αιχμάλωτη, δεμένη και φιμωμένη στον ακάλυπτο



    ΣΧΟΛΙΑ