• Κοινωνία

    Απίστευτη τραγωδία στην Κύπρο: Προσπάθησε να τον αποτρέψει να αυτοκτονήσει και εκείνος την σκότωσε


    Μια νέα ερωτική τραγωδία, με θύματα έναν 35χρονο και μια 26χρονη, προκαλεί σοκ στην Κύπρο.

    Το περιστατικό συνέβη στο πεδίο βολής στην περιοχή της Αγίας Φύλλας, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο  35χρονος Πέτρος Παπαντωνίου  προσπάθησε να δώσει τέλος στην ζωή του με κυνηγετικό όπλο, μπροστά στα μάτια της 26χρονης πρώην συντρόφου του Σοφία Ζήνωνος. Η κοπέλα προσπάθησε να τον αποτρέψει, ενώ ειδοποίησε τους γονείς του. Ωστόσο όταν βρέθηκε στο σημείο ο 35χρονος έστρεψε πάνω της το όπλο, την σκότωσε και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

    Ο 35χρονος φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής δύο φορές με το κυνηγετικό όπλο την 26χρονη πρώην σύντροφό του στο κεφάλι, ενώ το τι ειπώθηκε μεταξύ τους παραμένει άγνωστο.

    Τα πτώματα και των δύο εντόπισε να κείτονται σε λίμνη αίματος στο έδαφος περίπου μισή ώρα αργότερα, ο πατέρας του 35χρονου.

    Στις πρώτες του δηλώσεις στη σκηνή, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως «για λόγους που διερευνώνται, οι δύο νέοι φαίνεται ότι βρίσκονταν σε διάσταση και υπήρξε μεταξύ τους μία διαφωνία. Στη συνέχεια ο νεαρός την πυροβόλησε και μετά έθεσε τέρμα στη ζωή του».

    Η άτυχη Σοφία είχε αποκτήσει ένα 6χρονο παιδάκι, από προηγούμενη σχέση της.



    ΣΧΟΛΙΑ