ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας μετά τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, κατά τη διάρκεια του Eurobasket, όπου η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία επικοινώνησε με την οικογένεια Αντετοκούνμπο την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025, ενημερώνοντας τα μέλη της ότι έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν μήνυση και να κινηθούν νομικά για να εντοπιστεί ο δράστης πίσω από τα απειλητικά μηνύματα.
Η Μαράια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, γνωστοποίησε το περιεχόμενο των απειλητικών μηνυμάτων που δέχθηκε, το οποίο έγραφε: «Θα σκοτώσουμε όλη σου την οικογένεια. Θα φοβάσαι όπου κι αν πας».
Σε story που δημοσίευσε, η Μαράια εξέφρασε τη θλίψη και την απογοήτευσή της για την αρνητική συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, γράφοντας: «Οι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο απογοητεύουν! Όλο αυτό για το μπάσκετ. Ελπίζω όσοι κάνουν σχόλια μίσους και στέλνουν αηδιαστικά μηνύματα στην οικογένειά μου να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους!».
Η Μαράια, ενώ καταδίκασε την απαράδεκτη συμπεριφορά, συνέχισε λέγοντας: «Αλλά επειδή θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ιδιωτικά, θα φροντίσω να ενημερώσω τον κόσμο δημόσια για το ποιοι είστε!».
Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στους Τούρκους φιλάθλους, αναφέροντας: «Συγχαρητήρια για το ασημένιο μετάλλιο σας, έχετε μια καταπληκτική ομάδα! Ωστόσο, δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους συμπεριφορές στον αθλητισμό. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους συμπεριφορές, ΤΕΛΟΣ!!»
Η αστυνομία είναι ήδη σε διαδικασία διερεύνησης, ενώ η οικογένεια Αντετοκούνμπο παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης.
Διαβάστε επίσης
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διδάσκει ήθος βάζοντας τέλος στην κόντρα με τον Τούρκο Σενγκούν
Δημιουργείται μιντιακός κολοσσός 8 δισ. ευρώ με έμφαση στα αθλητικά τηλεοπτικά δικαιώματα
Formula 1: Πώς Liberty Media και… Μπραντ Πιτ περνούν τη F1 σε άλλη οικονομική διάσταση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προσωρινά κρατούμενοι ο δράστης και ο Αρχιφύλακας για το έγκλημα στις Φυλακές Δομοκού
- Κωνσταντίνος Τζαβέλλας (Άρειος Πάγος) για εκταφές θυμάτων στα Τέμπη: Γιατί απορρίφθηκαν τα αιτήματα για αποστολή δειγμάτων στο εξωτερικό
- Γερμανία: Ο Μερτς επανεξελέγη πρόεδρος του CDU
- Καιρός: Ισχυρές βροχοπτώσεις στην Αθήνα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.