• Κοινωνία

    Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σοκ με αστυνομικό που έκανε κεφαλοκλείδωμα σε ηλικιωμένο


    Καθημερινά περιστατικά παραβίασης των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας αντιμετωπίζουν οι ελληνικές Αρχές κατά την διεξαγωγή των σχετικών ελέγχων

    Η κατάσταση, όμως, ξέφυγε των επιτρεπτών ορίων σήμερα στην πλατεία Συντάγματος, όταν, κατά τη διαπίστωση ότι ένας ηλικιωμένος επιβάτης τρόλεϊ δεν διέθετε το απαραίτητο δικαιολογητικό εξόδου, ένας από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έκανε κεφαλοκλείδωμα στον ηλικιωμένο άνδρα.

    Ο λόγος για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε αγριότητα ήταν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας προσπάθησε να αντιδράσει για το πρόστιμο που του επέβαλαν οι Αρχές, παίρνοντας το μπλοκ από τα χέρια του αστυνομικού που σημείωνε το πρόστιμο.

    Το αποτέλεσμα ήταν ο δεύτερος αστυνομικός να αρπάξει τον ηλικιωμένο από το κεφάλι, για να τον απομακρύνει, ενώ ταυτόχρονα του φώναζε.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, οι δημοτικοί αστυνομικοί βρήκαν τον ηλικιωμένο, που κατέβηκε από το τρόλεϊ, χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν ξεκίνησαν να γράφουν το πρόστιμο, εκείνος αντέδρασε, τους πέταξε κάτω το μπλοκ με τις κλήσεις και τότε ένας από τους αστυνομικούς του έκανε κεφαλοκλείδωμα για να τον ακινητοποιήσει.

    Δείτε το απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο Σύνταγμα:



    ΣΧΟΛΙΑ