• Κοινωνία

    Ανοίγει η αυλαία των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων – Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

    • NewsRoom
    εκπτώσεις


    Μήνας προσφορών είναι ο Νοέμβριος που ξεκινά σήμερα, καθώς είναι πολλές οι εκπτωτικές ενέργειες που γίνονται από τα καταστήματα στην διάρκεια του μήνα.

    Σήμερα ανοίγει η αυλαία για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις του φθινοπώρου, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 15 Νοεμβρίου, με τα καταστήματα να προσφέρουν ειδικές τιμές και προσφορές στο εμπόρευμά τους. Για τον ίδιο λόγο, μάλιστα, έχει προγραμματιστεί τα εμπορικά καταστήματα να λειτουργήσουν και την ερχόμενη Κυριακή.

    Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, οι καταστηματάρχες μπορούν, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, να αναγράφουν και το ποσοστό της έκπτωσης που γίνεται σε κάθε εμπόρευμα.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, υπάρχει η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 18:00.

    Το επόμενο διάστημα και μετά τη λήξη των ενδιάμεσων εκπτώσεων, θα υπάρξει και η δημοφιλής, πλέον, «Black Friday», μια προωθητική ενέργεια που διαρκεί μια ημέρα, με σημαντικές προσφορές σε πολλά είδη, η οποία φέτος θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου. Αντιστοίχως, η «Cyber Monday» θα λάβει χώρα στις 2 Δεκεμβρίου.



    ΣΧΟΛΙΑ