ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναβολή πήρε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο, για την 29η αγωνιστική της Euroleague που θα διεξαγόταν την Πέμπτη 12 Μαρτίου.
Η ημερομηνία διεξαγωγής μεταφέρθηκε την ερχόμενη Παρασκευή 13 Μαρτίου στην «Mercedes-Benz Arena» του Βερολίνου κεκλεισμένων των θυρών.
Οι άνθρωποι της ερυθρόλευκης ΚΑΕ είχαν στείλει επίσημο αίτημα στην Euroleague ζητώντας την αναβολή του αγώνα της Πέμπτης (12/3) ή την αλλαγή έδρας διεξαγωγής της αναμέτρησης σε νοτιότερα σημεία της Ιταλίας που έχουν πληγεί σε μικρότερο βαθμό από τον κορονοϊό σε σχέση με το Μιλάνο και τις βόρειες περιοχές.
Η Ένωση Παικτών έστειλε επίσης επίσημο αίτημα στην διοργανώτρια αρχή, κίνηση που όπως φαίνεται έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση. Άλλωστε κανείς από τον Ολυμπιακό δεν ήταν διατεθειμένος να μεταβεί στο Μιλάνο γι ‘ αυτό το παιχνίδι καθώς είναι η πόλη με τα περισσότερα κρούσματα του ιού στην χώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΝΥΞ Τουριστική: Πώληση 700.000 μετοχών από τη σύζυγο του CEO
- ΗΠΑ: Οριακή αύξηση στις καταναλωτικές δαπάνες τον Ιανουάριο
- Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Απριλίου – Οι ημερομηνίες για όλα τα ταμεία
- Λαμπερή συνάντηση celebrities στο Θέατρο Λαμπέτη – Μια μοναδική βραδιά με την υπογραφή της Allwyn και των Αθηναϊκών Θεάτρων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.