ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του 8χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες, έχοντας εντοπιστεί στον οργανισμό του το μικρόβιο της διφθερίτιδας, όπως έδειξαν οι εξετάσεις που έγιναν.
Οι πληροφορίες, αναφέρουν ακόμη πως το παιδί, το οποίο είχε βεβαρημένο ιατρικό, φιλοξενήθηκε το 2011 στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», ενώ το 2013 μεταφέρθηκε στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, όπου έμεινε μέχρι να υιοθετηθεί.
Αν και δεν υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή σαφή εικόνα για τα αίτια του θανάτου, ο Μανώλης Παπασάββας, διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», υποστηρίζει ότι το μικρόβιο βρέθηκε εργαστηριακά σε δύο εξετάσεις. Το δείγμα πάντως αναμένεται να μεταφερθεί για νέες εξετάσεις στο εξωτερικό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Μάντζαρης (Green Tank): Αποκλίνουμε πλήρως από την τροχιά του ΕΣΕΚ – Στα 15 εκατ. τόνοι οι εκπομπές ηλεκτροπαραγωγής
- Νίκος Χασαπόπουλος: Ρώτησα ευθέως αν θα ρίξει την κυβέρνηση
- Κοντογεώργης στο mononews: H αποχή των αγροτών απ’ το διάλογο δεν είναι παραγωγική
- Χρύσα Ρώμα στο mononews: H ζωή δεν θέλει τόση υπερανάλυση