ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Αναρχικές, αναρχικοί, κομμουνιστές, κομμουνίστριες» υπογράφουν ανακοίνωση με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη της επίθεσης που σημειώθηκε στο αστυνoμικό τμήμα Ομονοίας, από την οποία τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η επίθεση έγινε, όπως αναφέρεται, σε αντίποινα για την «δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Καταπέλτης» ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών: Ανυπεράσπιστο το ΑΤ Ομονοίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταδρομική με μολότοφ στο ΑΤ Ομονοίας – 4 τραυματίες αστυνομικοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης για το περιστατικό στο Ναύπλιο: Το ερεύνησα, δεν πρέπει να χρεώνεται ο θάνατος της νοσηλεύτριας στους Ρομά
- Γερμανία: Απροσδόκητη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος από τις θετικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Άννα Βίσση και Peter Marino μέσα από τον φακό της Δήμητρας Κούστα
- Metlen: Σε νέες αγορές μετοχών προχώρησε ο Ευάγγελος Μυτιληναίος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.