ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέντε νέες σεισμικές δονήσεις με ισχύ άνω των 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά στο θαλάσσιο χώρο της Αρκεσίνης Αμοργού.
Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κατέγραψε σήμερα, στις 13:08 ώρα Ελλάδος, ασθενή σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.7 στην κλίμακα Ριχτέρ.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 16 χλμ. Ν. της Αρκεσίνης Αμοργού.
Στις 13:10 σημειώθηκε σεισμός 4,8 Ρίχτερ με το επίκεντρο να είναι 17 Χλμ. ΝΔ της Αρκεσίνης Αμοργού.
Στις 13:26 οι σεισμογράφοι κατέγραψαν δόνηση ισχύος 4,4 Ρίχτερ 18 Χλμ ΝΔ της Αρκεσίνης Αμοργού.
Το φαινόμενο συνεχίστηκε με έναν νέο σεισμό, τον 5ο πάνω από 4 Ρίχτερ στις 13:33 που είχε ισχύ 4,5 και επίκεντρο 15 χλμ. ΝΝΔ της Αρκεσίνης.

Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διπλωματικές πηγές για τη συνάντηση Γεραπετρίτη-Αραγτσί: «Συζητήθηκαν προοπτικές αποκλιμάκωσης»
- Κρίσιμες συνομιλίες στον ΟΗΕ: Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί το Ιράν με «αφανισμό» αν δεν υπάρξει συμφωνία
- Entersoftone-Hg: Ολο το παρασκήνιο του giga deal – Πώς ο Πάνος Γερμανός έβγαλε κέρδος 263 εκατ.
- Pepsico: Γιατί έγραψε ζημιές στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.