ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πράσινο φως για την εκκένωση της Βόρειας πλευράς της Ιτέας και μάλιστα άμεσα, έδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ήδη περιπολικά της ΕΛΑΣ, αλλά και πυροσβέστες προσπαθούν να απομακρύνουν μαζί με την δημοτική αρχή τους κατοίκους, καθώς το μέτωπο της φωτιάς πλησιάζει απειλητικά.
Η βόρεια πλευρά της Ιτέας είναι το δεύτερο σημείο που αναγκάζεται η ΠΥ να διατάξει την εκκένωση του, καθώς πριν από λίγο εκκενώθηκε το χωριό Σερνικάκι.
Σύμφωνα με το δήμαρχο Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή «καλούμε τους κατοίκους της βόρειας πλευράς της Ιτέας να εκκενώσουν την περιοχή άμεσα και να κατευθυνθούν προς Κίρρα, σύμφωνα με εισήγηση της Πυροσβεστικης υπηρεσίας».
Διαβάστε επίσης
Φωκίδα: Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Άμφισσα – Καίει σε 3 μέτωπα – Μήνυμα του 112 για την Ηλεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΒΕΠ: Άμεσα τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης με τα τέσσερα μέτρα στήριξης
- Τράπεζα Κύπρου: Εξαγοράζει εξυπηρετούμενα δάνεια €150 εκ. – Αποκτά χαρτοφυλάκιο καταθέσεων ύψους €500 εκ.
- Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Περνάμε σε νέα εποχή – Τι έπεται σε «Ασπίδα του Αχιλλέα», F-35, φρεγάτες ΜΕΚΟ και F-16 Block 50 σε Viper
- Λιμενικό Σώμα: Νέος Αρχηγός ο Χρήστος Κοντορουχάς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.