ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 21χρονος ο οποίος τραυμάτισε με φωτοβολίδα μια 19χρονη, κατά τα επεισόδια στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια της πορείας που διοργανώθηκε στην μνήμη του Παύλου Φύσσα.
Η 19χρονη είχε δεχθεί το χτύπημα της φωτοβολίδας στο πρόσωπο ενώ έκανε διάλειμμα από το φροντιστήριο στο οποίο πήγαινε και βρισκόταν σε ένα παγκάκι μαζί με τις φίλες της. Τα κορίτσια δεν είχαν προλάβει να απομακρυνθούν όταν οι αντιεξουσιαστές ξεκίνησαν την επίθεση προς τις αστυνομικές δυνάμεις, με πέτρες και φωτοβολίδες.
Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, επιβλήθηκε στον 21χρονο κατηγορούμενο περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος αρνήθηκε κατά την διάρκεια της απολογίας του τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν αυτός που πέταξε την φωτοβολίδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.