• Κοινωνία

    Άγνωστος επιχείρησε να αρπάξει 16χρονη στη Θεσσαλονίκη-Κάμερα κατέγραψε το πρόσωπο του

    • NewsRoom


    Μια δεκαεξάχρονη μαθήτρια από τη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, κατήγγειλε ότι άγνωστος άντρας αποπειράθηκε να την αρπάξει με το αυτοκίνητο του. Ο πατέρας της υπέβαλλε μήνυση κατ’ αγνώστων.

    Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, όταν η μαθήτρια Λυκείου, έχασε το λεωφορείο της γραμμής 18 που συνήθιζε να παίρνει για να πάει στο σχολείο της και ανέβηκε σε ένα άλλο της γραμμής 28. Η πλησιέστερη στάση στο σχολείο της το Επαγγελματικό Λύκειο Νεάπολης, είναι η στάση «Κόκορα», στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην περιοχή των Συκεών, όπου και κατέβηκε.

    Στη συνέχεια μπήκε σε ένα καφέ να ζητήσει πληροφορίεςγια το πώς θα πάει στο σχολείο. Εκεί, ένας μεσήλικος άντρας της πρότεινε να την πάει ο ίδιος με το αυτοκίνητο του λέγοντας της επίμονα παρά την άρνηση της, «είσαι ωραία κοπέλα να σε πάω εγώ».

    Η 16χρονη έφυγε από το καφέ κατευθυνόμενη προς το σχολείο, όμως ο άγνωστος άντρας την ακολουθούσε με το αυτοκίνητο και μάλιστα την πλησίασε λέγοντας της «μπες μέσα να σε πάω εγώ στο σχολείο σου».

    Η κοπέλα τράπηκε έντρομη σε φυγή και επέστρεψε πίσω στο καφέ όπου τηλεφώνησε στον πατέρα της, ο οποίος υπέβαλλε στη συνέχεια μήνυση κατ’ αγνώστων στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών.

    Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα έχουν συλλέξει υλικό από την κάμερα ασφαλείας του καφέ στην οποία φαίνεται το πρόσωπο του αγνώστου και τώρα προσπαθούν να ανακαλύψουν την ταυτότητα του. Το στιγμιότυπο δημοσίευσε στο facebook και ο πατέρας της 16χρονης.

    Διαβάστε ακόμα:

    Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα 5.000 ευρώ σε καταστήματα εστίασης

    «Πράσινο φως» για τη μεγαλύτερη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων στη χώρα, στη Δ.Θεσσαλονίκη

    Σταθερό το ιικό φορτίο στην Αττική, πτωτικό στη Θεσσαλονίκη – Αυξητικές τάσεις σε Λάρισα και Βόλο

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ