ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία: Στους 77 οι νεκροί, δεκάδες τραυματίες – Έρευνες στα συντρίμμια για τους εγκλωβισμένους
Ανεβαίνει διαρκώς ο τραγικός απολογισμός της πύρινης λαίλαπας που σάρωσε τα πάντα.
Πλέον, ο αριθμός των νεκρών ανέβηκε στους 90, καθώς κατέληξε 85χρονος εγκαυματίας. Ο άτυχος ηλικιωμένος νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού. Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου άφησε την τελευταία της πνοή μία ακόμη εγκαυματίας, μια 55χρονη που επίσης νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό.
Σε νοσοκομεία της Αττικής εξακολουθούν να νοσηλεύονται 37 τραυματίες από τη φονική πυρκαγιά, από τους οποίους οι 7 είναι διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Επιπλέον, ένα παιδί παραμένει νοσηλευόμενο στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», σε καλή κατάσταση.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.