• Κοινωνία

    Αυτοκτονία 14χρονου: Παιχνίδι ανδρισμού ερευνούν οι αρχές

    • NewsRoom


    Το ενδεχόμενο να μην πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά για ένα παιχνίδι της παρέας από το σχολείο στα Σεπόλια, στο οποίο συμμετείχε ο 14χρονος Μάκης, που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του με μια θηλιά στον λαιμό του, ερευνούν οι Αρχές.

    Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση ο Μάκης να συμμετείχε σε ένα παιχνίδι «αντοχής και ανδρισμού», μαζί με άλλα άτομα της παρέας, το οποίο, μάλιστα, μετέδιδαν ζωντανά από τα κινητά τους τηλέφωνα.

    Στο πλαίσιο αυτό, ερευνάται αν ο 14χρονος έπαιζε αυτό το παιχνίδι προκειμένου να αναδειχθεί ποιος είναι «πιο γενναίος» και να σημειώθηκε κάποιο ατύχημα στο δέσιμο του λαιμού του.

    Φύλλο και φτερό κάνει τα κινητά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ έχουν ληφθεί πάνω από 10 καταθέσεις από μαθητές, καθηγητές και γονείς.

    Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι υπάρχει ζήτημα με τη βία των ανηλίκων και την επιθετικότητα των παιδιών.

    «Βλέπουμε πολλά περιστατικά, συμμορίες ανηλίκων, ανήλικους να ληστεύουν άλλους ανήλικους χρησιμοποιώντας μαχαίρια. Στο σχολείο του 14χρονου αντί τα παιδιά να έχουν στις τσάντες τους βιβλία είχαν μαχαίρια και σιδερογροθιές», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

    Δείτε το βίντεο:

    Δείτε επίσης:

    Διαβάστε επίσης:

    Άλσος Βεΐκου: Άγρια συμπλοκή με μαθητές από το σχολείο του 14χρονου Μάκη που αυτοκτόνησε – Έβγαλαν μαχαίρια

    Συναργεμός από πυροβολισμούς στο μετρό της Νέας Υόρκης – Ένας νεκρός

    Υπόθεση Πάτρας: Μυστήριο το φιαλίδιο αίματος της Τζωρτζίνας – ΕΔΕ στο Καραμανδάνειο



    ΣΧΟΛΙΑ