• Κοινωνία

    Άλσος Βεΐκου: Άγρια συμπλοκή με μαθητές από το σχολείο του 14χρονου Μάκη που αυτοκτόνησε – Έβγαλαν μαχαίρια

    • NewsRoom


    Άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών του σχολείου στα Σεπόλια, όπου φοιτούσε ο 14χρονος Μάκης που αυτοκτόνησε και μαθητών ενός άλλου σχολείου, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι.

    Ομάδα μαθητών από το σχολείο στα Σεπόλια, οι οποίοι βρέθηκαν στο Άλσος Βεΐκου στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, επιτέθηκε φραστικά και σωματικά σε μαθητές σχολείου του Παγκρατίου.

    Μάλιστα, ένας μαθητής από το γυμνάσιο των Σεπολίων, σύμφωνα με πληροφορίες, έβγαλε μαχαίρι. Εκείνη την ώρα επενέβησαν οι καθηγητές, ενώ στη συνέχεια κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις ανηλίκων.

    Ωστόσο, με προφορική εντολή, η εισαγγελέας ανηλίκων τους άφησε ελεύθερους.

    Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό βίας

    «Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 17-5-2022 στην περιοχή του Γαλατσίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), πέντε (5) ανήλικοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, της σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, της απειλής, της απόπειρας κλοπής και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

    Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (17-5-2022) εντός του Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι, κατά τη διάρκεια που στο χώρο βρίσκονταν μαθητές δύο Γυμνασίων, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, πέντε (5) ανήλικοι προσέγγισαν δύο (2) επίσης ανήλικους, αρχικά τους επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια με χρήση σωματικής βίας τους τραυμάτισαν ελαφρά.

    Επιπρόσθετα, ένας από τους κατηγορουμένους απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο έναν εκ των παθόντων, ενώ έτερος προσπάθησε ανεπιτυχώς να του αφαιρέσει το κινητό του τηλέφωνο.

    Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου επενέβησαν οι καθηγητές συνοδοί των ανωτέρω Σχολείων και απετράπη η κλιμάκωση του επεισοδίου.

    Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά».

    Διαβάστε επίσης:

    Aυτοκτονία 12χρονου στα Κάτω Πατήσια: Διερευνάται το Blackout Challenge από την εισαγγελία



    ΣΧΟΛΙΑ