• Κοινωνία

    Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Το σημείωμα που είχε πάνω της όταν έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

    • NewsRoom


    Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την αυτοκτονία της 14χρονης κοπέλας που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από την αποβάθρα στις ράγες στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, με τους γονείς της σοκαρισμένους μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν πως τα πράγματα οδήγησαν σε αυτή την τραγική εξέλιξη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η ανήλικη οδηγήθηκε στην αυτοκτονία λόγω ερωτικής απογοήτευσης. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, ότι το κορίτσι φέρεται να είχε ερωτική σχέση τον 43χρονο εν άγνοια της οικογένειας της.

    Πριν λίγες μέρες οι γονείς της έμαθαν τη σχέση αυτή και την πίεσαν να διακόψει, ενώ κατήγγειλαν τον 43χρονο για αποπλάνηση ανήλικης.

    Την ίδια ώρα και νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δράση του 43χρονου, με τον οποίο το κορίτσι φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση.

    Η μητέρα και ο πατριός της είχαν καταθέσει μήνυση πριν από δύο μέρες εις βάρος του για αποπλάνηση ανηλίκου.

    Το σημείωμα που βρέθηκε στην κατοχή του κοριτσιού απευθυνόταν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και εξηγούσε γιατί οδηγήθηκε σε αυτήν την πράξη.

    Δείτε το σπαρακτικό σημείωμα:

    «Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες».

    Είχε αποπλανήσει κι άλλη ανήλικη

    Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, o 43χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, και μάλιστα με κοπέλα αντίστοιχης ηλικίας. Στην κατοχή του βρέθηκαν σημειώματα, αλλά και πορνογραφικό υλικό.

    Ο ανακριτής άσκησε δίωξη στον 43χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου.



    ΣΧΟΛΙΑ