ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ΑΔΜΗΕ ανακοινώνει ότι λόγω της εξέλιξης της πυρκαγιάς στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας σημαντικά κυκλώματα του Συστήματος Μεταφοράς, δηλαδή το διπλό κύκλωμα 400 kV μεταξύ ΚΥΤ Αγίου Στέφανου και ΚΥΤ Αχαρνών και το κύκλωμα 150 kV Άγιος Στέφανος-Χαλκηδόνα-Ολυμπιακό Χωριό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η τροφοδοσία της Ανατολικής Αττικής να τίθεται σε κίνδυνο.
Γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό από το προσωπικό του Διαχειριστή προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις για τους καταναλωτές όσο διαρκεί το φαινόμενο.
Στο πλαίσιο αυτό συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη στις 18.30, στην οποία θα συμμετέχουν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστας Σκρέκας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, κ. Μάνος Μανουσάκης, ο Πρόεδρος της ΡΑΕ, κ. Αθανάσιος Δαγούμας και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, κ. Γιώργος Στάσσης, στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας στο Κρυονέρι.
Διαβάστε επίσης:
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Εκκενώνεται η περιοχή, ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις, άνοιξε και πάλι η Εθνική Οδός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός: Τα ρήγματα της Εύβοιας, οι ισχυρότερες δονήσεις στην ιστορία και η… φονική Αταλάντη
- Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Αττική – Στα Νέα Στύρα Ευβοίας το επίκεντρο, τι λένε οι σεισμολόγοι
- Λ. Βιλδιρίδη: Τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Υγεία που αλλάζουν το ΕΣΥ
- ΙΟΝ: Τι ταμείο έκανε η NuCrema πριν περάσει στα χέρια του Σπύρου Θεοδωρόπουλου
