ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διαψεύδονται από τον ΑΔΜΗΕ πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η φωτιά στη Βαρυμπόμπη ξεκίνησε από εγκαταστάσεις του Διαχειριστή.
Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, δεν σημειώθηκαν εκρήξεις σε Κέντρα Υπερυψηλής Τάσης ή Υποσταθμούς ενώ οι θόρυβοι που ακούστηκαν από τις εγκαταστάσεις οφείλονται σε χειρισμούς που γίνονται στον εξοπλισμό κάθε φορά που ένα κύκλωμα βγαίνει εκτός λειτουργίας.
Οι βυθίσεις τάσεις που σημειώνονται στην Αττική εξαιτίας της πυρκαγιάς έχουν θέσει εκτός λειτουργίας πολλούς φωτεινούς σηματοδότες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται και προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Διαβάστε επίσης
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Εκκενώνεται η περιοχή, ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις, έκλεισε η Εθνική Οδός (upd)
ΓΓΠΠ: Νέο μήνυμα στο 112 για την περιοχή του Μοντερού
Κως: Πυρκαγιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
- Πώς στρατολογήθηκε ο κατάσκοπος, η αφαίρεση της ιθαγένειας και ο νόμος Δένδια, το ηθικό και το νόμιμο, ο Τασούλας και τα Αρχαία Ελληνικά
- Θ. Κοτσιαρός (ΠΕΦ): Η Ακαδημία Φαρμάκου φέρνει νέο μοντέλο σύνδεσης, εκπαίδευσης και παραγωγής
- Απόφαση ΑΠ: Δεν γνωμοδότησε για αναδρομικότητα – Μπαράζ νομικών διεκδικήσεων από δανειολήπτες – Επανέρχεται ο φόβος του ηθικού κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.