ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καλώντας όσους βρίσκονται στην περιοχή Μορτερού βόρεια κόμβου, Ερυθραίας, Αττικής να κλείσουν καμινάδες, παράθυρα, πόρτες για να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό σπιτιού.
Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει:
«Αν βρίσκεστε σε περιοχή Μορτερού βόρεια κόμβου Ερυθραίας Αττικής, κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες για να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό σπιτιού. Παραμείνετε σε ετοιμότητα, ακολουθείτε οδηγίες αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».
Διαβάστε επίσης
Βαρυμπόμπη: Μάχη με τις φλόγες, ενεργοποιήθηκε το 112 – Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
Έγκλημα στη Μεσσηνία: 52χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαζικές παρεμβάσεις των ΗΠΑ για τη στήριξη του πέσο – Νέα βουτιά στο νόμισμα της Αργεντινής
- Δημοσκόπηση GPO: Η ακρίβεια, ο πρωταγωνιστής των ψηφοφόρων – Μονοψήφια αποδοχή για τα κόμματα Σαμαρά και Τσίπρα
- Νικόλας Πατέρας στο 27ο Marine Money: Τα ορόσημα της 40ετούς πορείας του στη ναυτιλία και η ανάπτυξη της Contships (video)
- Μητσοτάκης από Πεντέλη: Προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε τις ζωές των Ελλήνων πολιτών καλύτερες
