• Κοινωνία

    Αχιλλέας Μπέος: Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του για χυδαία επίθεση σε βάρος δημοσιογράφων

    • NewsRoom
    Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου

    Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου


    Αυτεπάγγελτη προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου για το αδίκημα της διέγερσης διάπραξης εγκλημάτων διέταξε η εισαγγελία Βόλου μετά τη χυδαία επίθεση του δημάρχου Βόλου σε βάρος δημοσιογράφων σε συνέντευξη τύπου πριν από λίγα 24ωρα.

    Ο Αχιλλέας Μπέος, όπως σημειώνει το gegonota.news, είχε επιτεθεί με σκαιούς χαρακτηρισμούς κατά των δημοσιογράφων Κατερίνας Τασσοπούλου και Δημήτρη Καρεκλίδη, για τους οποίους είπε ότι «δυσφημούν τον τόπο, που επανήλθε στην κανονικότητα».

    «Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε και για να μην χαλάτε το σάλιο σας να τους ρίχνετε αυγά και γιαούρτια. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα δύο νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το» είπε ο Αχιλλέας Μπέος και ισχυρίστηκε πως «για μένα κανονικότητα είναι όταν κλείνει το νερό στις 11 το βράδυ. Σε άλλες χώρες που υπάρχει ξηρασία ή πρόβλημα υδροδότησης, κάνουν μείωση νερού. Όταν έχεις ροή 18 ώρες, δεν υπάρχει πρόβλημα».

    «Κόβεται το νερό στις 10-11, σε πειράζει; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή», είχε, επίσης, πει απευθυνόμενος σε δημοσιογράφο, που σύμφωνα με το MagnesiaNews, δεν ήταν παρούσα στη συνέντευξη Τύπου

    Δείτε βίντεο:

    Παράλληλα, ο δήμαρχος Βόλου είχε πλέξει και το δικό του εγκώμιο, λέγοντας ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι εκείνος προσωπικά έφερε τον Βόλο στο προσκήνιο. «Εννέα χρόνια κλείνω ως Δήμαρχος. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι τόσο η σημερινή δημοτική αρχή όσο και εγώ αγωνίστηκα, γιατί έτσι αισθάνθηκα, να φέρω τον Βόλο στο προσκήνιο, γιατί πριν από 14 χρόνια ήταν σε ένα σκοτάδι. Να γίνει νούμερο ένα προορισμός, να μιλά ο κόσμος για την πόλη του Βόλου, να είναι η πιο καθαρή και όμορφη πόλη στην Ελλάδα».

    Διαβάστε επίσης

    Αχιλλέας Μπέος έξαλλος: «Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, άπλυτοι, πατσαβούρες»

    ΕΛΑΣ: Συνελήφθησαν 21 Ιταλοί ακροδεξιοί στο Ελευθέριος Βενιζέλος



    ΣΧΟΛΙΑ