ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Τετάρτη 31 Ιουλίου, που αποτελεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, θα καταβληθεί η 3η δόση του επιδόματος παιδιού Α-21 που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ, η οποία αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.
Απαραίτητο για την καταβολή της δόσης αυτής είναι να έχει υποβληθεί και η φορολογική δήλωση των δικαιούχων.
Την ίδια μέρα, από τις 8:00 π.μ. θα ανοίξει ξανά για νέες αιτήσεις και η πλατφόρμα Α21–Επίδομα Παιδιού, η οποία παραμένει προσωρινά κλειστή από την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, στις 3 το απόγευμα, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και τον ΟΠΕΚΑ.
Σημειώνεται στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους ότι για να είναι επιλέξιμοι για το επίδομα παιδιού, η αίτησή τους πρέπει να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί.
Οι αιτήσεις που έχουν αποθηκευτεί προσωρινά δεν θεωρούνται ως επίσημα υποβληθείσες και δεν λαμβάνονται υπόψιν. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα επιδόματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ.
Διαβάστε επίσης:
Πότε θα δοθούν οι πρώτες συντάξεις με αυξημένες οφειλές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: Η Τζόρτζια Μελόνι καταγγέλλει τις κυβερνοεπιθέσεις “κατά πολιτικών υποδομών”
- Τραμπ: Επανεξετάζει το ενδεχόμενο νέας επίθεσης στο Ιράν – Γιατί η 9η Νοεμβρίου θεωρείται η επικρατέστερη ημερομηνία
- Γερμανία: Συντριβή μικρού αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο, νεκροί οι δύο επιβαίνοντες
- Νέες αποκαλύψεις: Άλλους δύο φόνους ομολόγησε ο 44χρονος Αλβανός που συνελήφθη για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.