ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μποτιλιαρισμένοι είναι οι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας, καθώς η έναρξη του Ράλλυ Ακρόπολις έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο και στα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα της Συγγρού, όπως και σε Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Βασιλίσσης Αμαλίας και Φιλελλήνων.
Η εκκίνηση του Ράλλυ έγινε στις 17:45 κάτω από τον Ιερό Βράχο και κατέληξε στην Πλατεία Νερού όπου πραγματοποιείται η πρώτη υπερειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις.
Σημείωνεται ότι πριν από ένα 24ωρο στην Πλατεία Νερού έπεσε μεγάλο ύψος βροχής λόγω της σφοδρής νεροποντής που έπληξε την Αττική.
Διαβάστε επίσης
Κακοκαιρία Daniel: Νεκρές 2 γυναίκες στην Αστρίτσα Καρδίτσας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Citi για ΤΙΤΑΝ: Αγοράστε τη μετοχή με νέο στόχο στα €70
- ΚΕΦΙΜ: Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2004 η νομοθετική συναίνεση της αντιπολίτευσης στη Βουλή
- Έτοιμο αρχές του 2027 το νέο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
- Bitcoin: Πτώση κάτω από τα 67.000 δολάρια, παρά το ράλι των μετοχών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.