ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα κλασσικό χειμωνιάτικο φαγητό, ζουμερό και γεμάτο οικογενειακές στιγμές!
tsoulotip#tsoulotip: Σοτάρουμε το κρέας σε δόσεις για να μην βράσει και να πάρει ωραίο χρώμα.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Τοποθετούμε μία μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και την αφήνουμε να κάψει. Μόλις κάψει, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, σοτάρουμε σε δόσεις το κρέας από όλες τις πλευρές, δίνοντας του σκούρο χρώμα, και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
ΠΗΓΗ: Giorgos Tsoulis
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
