ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπέροχη γεύση και νοστιμιά που θα λατρέψετε!
Μία υπέροχη συνταγή ετοιμάζει σήμερα για εμάς ο Γιώργος Τσούλης και μας προτείνει να την δοκιμάσουμε. Λαχταριστά συκωτάκια με μπέικον και κρεμμύδια, μία συνταγή που θα λατρέψουμε!
Υλικά
500 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε κύβους
8 φέτες μπέικον, κομμένο σε κυβάκια
1 κρεμμύδι, κομμένα σε κάθετες φέτες
4 κ.σ. κέτσαπ
2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
200 ml ζωμό βοδινού
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα συκωτάκια με το αλεύρι και ανακατεύουμε με τα χέρια φορώντας γάντια μιας χρήσης.
Στη συνέχεια, τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, τα συκωτάκια και τα σοτάρουμε για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν σκούρο χρώμα.
Μόλις είναι έτοιμα, αφαιρούμε τα συκωτάκια από το τηγάνι και τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
Αμέσως μετά, στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε τα κρεμμύδια και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να καραμελώσουν.
Κατόπιν, προσθέτουμε την κέτσαπ, το ζωμό, αλατοπιπερώνουμε ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση.
Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.
Πηγή: giorgostsoulis.com
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μια βόλτα στην Καμπανία (μέρος 4): Κάπρι
- Δήμητρα Κούστα: Τι φόρεσε στο after party της Βίσση για τις συναυλίες στο Καλλιμάρμαρο
- Με ανακατάληψη βραχονησίδας ολοκληρώθηκε η αιφνιδιαστική άσκηση ετοιμότητας των Ένοπλων Δυνάμεων (φωτογραφίες)
- All Aboard Greece: Η καμπάνια της CLIA για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα συνεχίζεται με την Έκθεση «The Voyage» στην Αθήνα
