• Δημοφιλή στο Internet

    Νόστιμες ταλιατέλες με ψαρονέφρι σε σάλτσα κρέατος με λαχανικά

    • NewsRoom


    Ψαρονέφρι με ζυμαρικά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Εύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα πλούσιο πιάτο με χοιρινό φιλέτο και ταλιατέλες, που γίνεται σε 15 λεπτά.

    Εκτέλεση

    Ξεκινάμε το ψαρονέφρι με ζυμαρικά, καθαρίζοντας και κόβοντας το ψαρονέφρι σε λεπτές φέτες και μετά σε λωρίδες.

    Ζεσταίνουμε σε πλασοτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας για 3΄-4΄. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πράσο και σοτάρουμε για 2-3′. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να πίνουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το τριμμένο καρότο και το σκόρδο και  σοτάρουμε για 2΄-3΄. Προσθέτουμε το ζεστό νερό ή λευκό ξηρό κρασί.

    Προσθέτουμε τα μυρωδικά, τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και σιγοβράζουμε για 15΄ μέχρι να δέσει καλά η σάλτσα.

    Αραιώνουμε το γιαούρτι σε μπολ με λίγη από την σάλτσα. Περιχύνουμε τα υλικά στο τηγάνι.

    Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή εδώ

    ΠΗΓΗ:  argiro barbarigou 



    ΣΧΟΛΙΑ