• City Stories

    Η Μαρέβα Μητσοτάκη αγαπά την τέχνη: Με chic casual look στην έκθεση Art Athina (φωτογραφίες)

    • NewsRoom


    Η Μαρέβα Μητσοτάκη, δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό της για τις Τέχνες και δεν χάνει την ευκαιρία να απολαύσει τα ιδιαίτερα και μοναδικά έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

    Αυτή τη φορά επισκέφτηκε τη μεγάλη εικαστική διοργάνωση Art-Athina που οργανώνεται για 24η χρονιά, στην καρδιά της πόλης, το Ζάππειο Μέγαρο. 32 γκαλερί από την Ελλάδα και 4 από το εξωτερικό συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή της τέχνης.

    Η ίδια μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες από τη βόλτα που έκανε στην έκθεση, στο λογαριασμό της στο Instagram, ποζάροντας με τους δημιουργούς αλλά και με τους γκαλερίστες!

    Για άλλη μια φορά η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε για την βόλτα της στην έκθεση το chic casual look που αγαπά περισσότερο. Ριγέ κλασικό πουκάμισο σε γαλάζιους τόνους και χακί παντελόνι!

    Η σύζυγος του πρωθυπουργού συνάντησε και την ζωγράφο και πρώην παρουσιάστρια Στέλλα Καπεζάνου, και φωτογραφήθηκαν μπροστά από τα έργα της.

    Μαρέβα Μητσοτάκη – Στέλλα Καπεζάνου

    H έκθεση έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.

    Στη φετινή έκθεση συμμετέχουν 36 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Νέος χώρος διεξαγωγής της 24ης Art Athina είναι το έντονα συνδεδεμένο με τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και τη σύγχρονη ελληνική Ιστορία, Ζάππειο Μέγαρον.

    Πρόκειται για το πρώτο κτήριο που ανεγέρθηκε παγκοσμίως για την εξυπηρέτηση oλυμπιακών αναγκών και το οποίο αποτελεί κόσμημα του νεοκλασικού ρυθμού. Μία ενότητα, ωστόσο, της φετινής διοργάνωσης, το Video, θα βρει στέγη κάτω από τα άστρα του αθηναϊκού ουρανού, στον παλαιότερο εν λειτουργία θερινό κινηματογράφο της Αθήνας, στην Αίγλη Ζαππείου.

    H Art Athina ιδρύθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αίθουσών Τέχνης το 1993 και αποτελεί μία από τις παλαιότερες φουάρ της Ευρώπης. Η ισχυρή θεσμική της παρουσία φαίνεται, σήμερα, εξίσου από την ίδια την φούαρ, που φιλοξενεί ελληνικές και διεθνείς γκαλερί, αλλά και από το παράλληλο πρόγραμμα που πέρνει μέρος κατά τη διάρκεια της φουάρ και όλου του έτους.

    Η αθηναϊκή φουάρ διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης, σε παραγωγή της εταιρείας BeBest. Η εκδήλωση έχει ενταχθεί στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Αττική” 2014-2020.



    ΣΧΟΛΙΑ