• Δημοφιλή στο Internet

    Άγης Βερούτης: Σταματήστε να ταΐζετε το θηρίο. Με το καλό, ή με το άγριο!!!

    Άγης Βερούτης. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία


    Η ανεργία και η έλλειψη εισοδήματος για τα βασικά προς το ζην, είναι τρομερό πράγμα. Η ψυχολογία ενός ανθρώπου που αδυνατεί να καλύψει ένα νοίκι και ένα φαΐ γι’αυτόν και την οικογένειά του, είναι πέρα από την αντιληπτική δυνατότητα του μέσου ανθρώπου. Ειδικά αν αυτή η κατάσταση είναι χρόνια, η αυτοεκτίμησή του χύνεται στο πάτωμα, και μετά από πολλές αποτυχημένες απεγνωσμένες προσπάθειες να επανέλθει στην πρότερη φυσιολογική του κατάσταση, πέφτει στην κατάθλιψη και την απόγνωση του μηδενικού εισοδήματος, συχνά κάνοντας αυτοκτονικές σκέψεις ή εκδικητικές προς την κοινωνία που του στερεί την αυτοεκτίμηση, με τις αποφάσεις των πολιτικών που εκλέγει.

    Στα προηγούμενα χρόνια οι παρανοϊκοί φόροι στέρησαν από την ελληνική οικονομία μερικές εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, στέλνοντας εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας στην ανεργία, και έρμαια στην ελεημοσύνη (πάντα με γκρίνια) των συγγενών ή φίλων τους.

    Αυτά έγιναν στην αρχή προσωρινά, με την ψεύτικη υπόσχεση του Β. Βενιζέλου για την διετή διάρκεια για το Χαράτσι και το Τέλος Επιτηδεύματος, αφανίζοντας και ξεπατώνοντας ολόκληρους τομείς της οικονομίας όπως την Οικοδομή με τα 150 επαγγέλματά της, το Αυτοκίνητο με τα άλλα 50 επαγγέλματά του, τις τράπεζες και τους προμηθευτές τους, και πολλούς άλλους τομείς σε μικρότερο βαθμό.

    Οι άνθρωποι αυτοί, το 1.200.000 άνεργοι και οι 500.000 που μετανάστευσαν εκτός Ελλάδας, που συνειδητά επέλεξε το πολιτικό σύστημα να πετάξει στα σκουπίδια για να μην αγγίξει το πελατειακό δημόσιο, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να βγάλουν ένα μικρό εισόδημα ώστε να μη ζουν μέσα στην απόλυτη αναξιοπρέπεια.

    Όμως το σύστημα έχει στηθεί με τρόπο που ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ, αν δεν δίνουν πρώτα μια οκά της σάρκας τους, για να τραφεί το Θηρίο.

    Αυτά τα δεσμά πρέπει να τα σπάσουμε!

    Με το καλό, ή με το άγριο!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Άγης Βερούτης: Λαμόγια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Πρετεντέρης τους κάνει πλάκα. Το άρθρο του στο κόκκινο Βήμα της Κυριακής (ΔΟΛ)

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Το 2ο άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στον κόκκινο ΔΟΛ: Άλωση



    ΣΧΟΛΙΑ