• Real Estate

    Τμήμα τμήμα η εκποίηση της περιουσίας του Κωνσταντίνου Μπουτάρη

    • NewsRoom
    Κωνσταντίνος Μπουτάρης

    Κωνσταντίνος Μπουτάρης


    Χάρισμα στην πλατφόρμα πλειστηριασμών έχουν γίνει τα τελευταία περιουσιακά στοιχεία της παλιάς αλεπούς της οινοποιίας, του Κωνσταντίνου Μπουτάρη, η εισηγμένη εταιρεία του οποίου έχει καταλήξει στην Premia Properties.

    Αφού έγινε γνωστή η εκποίηση του εξοχικού στην Ύδρα, βγαίνει στο σφυρί η κατοικία στο Κεφαλάρι, στις Νοεμβρίου, με επισπεύδουσα τη DoValue και τιμή εκκίνησης τα 1,5 εκατ. ευρώ.

    Το ακίνητο βρίσκεται επί της Δημητρίου Γούναρη, έχει χτιστεί σε οικόπεδο 916 τ.μ. και περιλαμβάνει υπόγειο 127 τετραγωνικών, ισόγειο 236 τ.μ. με διαμέρισμα 195 τ.μ., το οποίο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, γραφείο, τραπεζαρία, living room, πρόχειρη τραπεζαρία, χoλ, office, διάδρομο, δύο μπάνια και wc, πρώτο όροφο με διαμέρισμα 190 τ.μ. που περιλάμβανε καθιστικό, γραφείο, κουζίνα, δύο μπάνια, τρία υπνοδωμάτια και διάδρομο, δώμα και μικρή πισίνα.

    Σύμφωνα με την έκθεση που συνοδεύει την ανάρτηση, οι εκτιμητές διατηρούν επιφυλάξεις για αυθαίρετες κατασκευές ή χρήσεις επί του ακινήτου, οι οποίες θα επιβαρύνουν το ακίνητο με πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης. Προκειμένου να μεταβιβαστεί σύννομα το ακίνητο θα πρέπει με εργασίες οι αυθαιρεσίες να αποξηλωθούν και συνεπώς δεν είναι δυνατόν να αποφανθούν για την πολεοδομική νομιμότητα της κατοικίας Μπουτάρη στην Κηφισιά.

    Διαβάστε επίσης:

    Κωνσταντίνος Μπουτάρης: Η οινοποιία σώθηκε, όχι όμως και η κατοικία στην Ύδρα

    Κώστας Μπουτάρης: Έσωσε στο… παρά πέντε του πλειστηριασμού το οινοποιείο του στη Σαντορίνη



    ΣΧΟΛΙΑ