Η εταιρία Cerved Property Services προωθεί σε αποκλειστηκότητα ένα μοναδικό αυτοτελές επαγγελματικό κτήριο, με δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων, σε προνομιακή θέση, το οποίο διατίθεται προς πώληση.
Πρόκειται για ένα τετραώροφο κτήριο προβολής 1.415 τ.μ., κατασκευής 2004, εντός γωνιακού οικοπέδου 484,5 τ.μ., με εξαιρετικές προσβάσεις και μεγάλη πρασιά, καθώς και με άνετο χώρο που προσφέρει τη δυνατότητα στάθμευσης επισκεπτών.
Με μοντέρνα αρχιτεκτονική σχεδίαση, άπλετο φυσικό φωτισμό σε όλους τους χώρους κι ανεμπόδιστη θέα στην Αθήνα, το συγκεκριμένο ακίνητο είναι ιδανικό για κάθε εμπορική επιχείρηση με μεγάλο εκθεσιακό και αποθηκευτικό χώρο και με στόλο οχημάτων, όπως και για γραφεία εταιρειών, για τον ιατρικό κλάδο, αθλητικές εγκαταστάσεις, γυμναστήρια κλπ..
Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα λειτουργίας κάθετης μονάδας εξυπηρέτησης αυτοκίνητων.
Τα επίπεδα και οι επιφάνειες αναλύονται ως εξής:
- Υπόγειο Β 381,50 τ.μ.
- Υπόγειο Α 367,00 τ.μ.
- Ισόγειο 287,50 τ.μ.
- Ημιώροφος 106,30 τ.μ.
- A’ όροφος 169,90 τ.μ.
- Β’ όροφος 102,80 τ.μ.
Το κτήριο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, πάνω στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού, στον Καρέα, και σε μια προνομιακή θέση, που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση με τους μεγάλους οδικούς άξονες, γεγονός που ενισχύει την εμπορικότητα και την προβολή του κτηρίου.
- Γερμανία: Άνοδος στις αποδόσεις των γερμανικών ομολόγων μετά την εκλογή Μερτς
- Φυσικό αέριο: Άλμα 6% της τιμής στην Ευρώπη καθώς η ΕΕ περιγράφει σχέδιο για τον τερματισμό των ρωσικών προμηθειών
- Γιώργος Μαχειμάρης (Δήμαρχος Β. Κέρκυρας): O λόγος που υποκλίθηκε στον Έντι Ράμα – «Αδικείτε τον Χρήστο Μάστορα»
- Συνάντηση της LAMDA Development με τους Δημάρχους Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης
