• Κοινωνία

    Βύρωνας: Η 16χρονη εκτός από ναρκωτικό «σίσα» είχε πάρει χάπι για την επιληψία – Νέες αποκαλύψεις

    • NewsRoom
    Ενα απίστευτο κοκτέιλ ναρκωτικών οδήγησε σε κώμα την 16χρονη

    Ενα απίστευτο κοκτέιλ ναρκωτικών οδήγησε σε κώμα την 16χρονη


    Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από το 16χρονο κορίτσι στο Βύρωνα που χαροπαλεύει εδώ και μέρες στην Εντατική καθώς είχε πάρει κοκτέιλ ναρκωτικών, κυρίως το επικίνδυνο «σίσα».

    Το κορίτσι που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση φέρεται να πήρε επίσης και χάπι που καταναλώνεται μεταξύ άλλων από άτομα με επιληψία γενικά αγχώδη διαταραχή. Και σε συνδυασμό με το κοκτέιλ ναρκωτικών η ζωή της κρέμεται σε μια κλωστή.

    «Μέσα στο σπίτι έκαναν χρήση κάνναβης» είπε στην κατάθεση της η φίλη της 16χρονης και πρόσθεσε ότι η ανήλικη είχε κάνει χρήση ηρωίνης και Lyrica, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται κατά της επιληψίας και χρησιμοποιείται από ανθρώπους για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη ζωή στον δρόμο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, πριν από περίπου έναν μήνα υπήρχε προσπάθεια να βλάψουν ξανά την 16χρονη και σε άλλο σπίτι στα δυτικά προάστια, κάτι που αποφεύχθηκε με επέμβαση της Αστυνομίας.

    Σε αυτό το πλαίσιο, η οικογένειά της έκανε σημαντικές προσπάθειες απεξάρτησής της από τα ναρκωτικά. Υπήρχαν πολύμηνες προσπάθειες δικαστικών λειτουργών και υπηρεσιακών παραγόντων για να απεγκλωβιστεί η 16χρονη από αυτήν την κατάσταση, χωρίς ωστόσο επιτυχία.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν πολλές προσπάθειες, με χαρακτηριστική την κατάθεση της μητέρας της ανήλικης η οποία αναφέρει ότι το παιδί της είχε γίνει πειραματόζωο επιτήδειων.

    Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ, η χρήση ναρκωτικών από ανηλίκους αυξάνεται με αριθμητική πρόοδο το τελευταίο διάστημα, ενώ, όπως αναφέρουν, όταν συνελήφθησαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας που προμήθευσε στην 16χρονη τα ναρκωτικά και ρωτήθηκαν τι έχει συμβεί, υπερασπίζονταν τους εμπόρους ναρκωτικών.

    Διαβάστε επίσης:

    Βύρωνας: Προφυλακίστηκαν οι 2 κατηγορούμενοι για το κοκτέιλ ναρκωτικών στην 16χρονη
    Ναρκωτικό «σίσα»: Τι είναι η «κόκα των φτωχών» που δοκίμασε 16χρονη και χαροπαλεύει



    ΣΧΟΛΙΑ